Όλα για τα μωρά

Το Baby Boom Ilias Gatis photography είναι studio δημιουργικής βρεφικής φωτογραφίας και ειδικεύεται σε θεματικές φωτογραφίσεις μητρότητας, νεογέννητου, παιδιού, βάπτισης και οικογένειας. Με κάθε κλικ, αποτυπώνει μια ξεχωριστή στιγμή και δημιουργεί έναν ολόκληρο κόσμο μοναδικών αναμνήσεων για τους μπαμπάδες, τις μαμάδες και τα μωρά που ποζάρουν στο φακό του.

Ο χώρος

Με χρωματιστά φόντα, διαφορετικούς φωτισμούς, διακοσμητικά αντικείμενα και τις δικές σας επιλογές, συνθέτουμε κάθε φορά και έναν καινούργιο κόσμο Baby Boom. Έναν κόσμο που «ζωντανεύει» μαγικά, μόλις μπει στο πλάνο ο μικρός του πρωταγωνιστής: το μωρό σας.

Τα παιχνίδια

Μπάλες, αρκουδάκια, κύβοι κι ένα σωρό άλλα baby-safe παιχνίδια βρίσκονται στη συλλογή του Baby Boom, που ξεκινήσαμε να χρησιμοποιούμε για τις ανάγκες των φωτογραφίσεων. Τελικά, τη χρησιμοποιούμε και για πραγματικό παιχνίδι!

Τα αξεσουάρ

Από χαριτωμένα σκουφάκια μέχρι… φτερά αγγέλου, στο Baby Boom έχουμε τα κατάλληλα αξεσουάρ για κάθε φωτογράφιση. Από ασφαλή και φιλικά προς τα μωρά υλικά, συμπληρώνουν τέλεια την εμφάνιση των μικρών κυρίων και κυριών, λίγο πριν αστράψουν πάνω τους τα φλας.