Νεογέννητα

4 έως 14 ημερών

Η φωτογράφιση μιας ολοκαίνουργιας ζωής λίγων ημερών είναι ευαίσθητη και απαιτητική. Στο φιλόξενο studio του Baby Boom, με υπομονή και δημιουργικότητα, κατάλληλη ατμόσφαιρα και συνθήκες απόλυτης ασφάλειας, αποτυπώνουμε την αθωότητα, τη γαλήνη και την τρυφερότητα του νέου σας μωρού, σε συνεργασία με το ίδιο το μωρό. Το φωτογραφίζουμε χωρίς καν να το ξυπνάμε

Μέση διάρκεια φωτογράφισης: 120 – 150 λεπτά. Περιλαμβάνει :

  • Τη φωτογράφιση καθεαυτή και κάλυψη οποιασδήποτε ανάγκης του μωρού (τάισμα, αλλαγή πάνας κ.λπ.) και του γονιού (μικρή ανάπαυλα ξεκούρασης, καφές κ.λπ).
  • 3 διαφορετικά «στησίματα» (περιβάλλον, ρούχα, φωτισμός)
  • 1 photobook με 10 σαλόνια ( 2 φωτό ανά σαλόνι)

Η φωτογράφιση νεογέννητου διεξάγεται μέσα στις δύο πρώτες  εβδομάδες μετά τον τοκετό. Ιδανικά, μεταξύ της 4ης και 10ης ημέρας, καθώς αξιοποιείται στο έπακρο η ευλυγισία του σώματος και η φυσική τάση των μωρών αυτής της ηλικίας να κοιμούνται περισσότερο.Το Βaby Boom διαθέτει baby safe συλλογή παιχνιδιών και μωρουδιακών αξεσουάρ, που ανανεώνεται συνεχώς, για να ανταποκρίνεται στις προτιμήσεις των πελατών, τις ιδιαίτερες ανάγκες και το αισθητικό αποτέλεσμα της κάθε φωτογράφισης. Ωστόσο, ενθαρρύνεται η χρήση αγαπημένων ή συναισθηματικής αξίας αντικειμένων, για μια πιο προσωπική «πινελιά»

Επικοινωνήστε μαζί μας και ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί μια φωτογράφιση τόσο μοναδική, όσο εσείς και το μωρό σας